Der er krig på kniven i bunden af ligaen, hvor tre hold kæmper om den sidste plads i slutspillet.

Et blik på den øjeblikkelige stilling fortæller, at der er fire point mellem Totempo på syvendepladsen, og EfB Ishockey på niendepladsen. Og med to kampe tilbage kan alt stadig ske i bundstriden.

To af de direkte kombattanter, nemlig Totempo HvIK og EfB Ishockey, møder hinanden i morgen tirsdag i Esbjerg.

Totempo HvIK har vundet tre af de sidste fire opgør, så esbjergenserne skal stå rigtigt på banen, og score når mulighederne er der.

"Totempo er et hold, vi normalt har det svært imod. Vi vil gerne op og angribe, og de lurer på vores fejl, så det er en balancegang at spille mod dem. Vi skal under alle omstændigheder være skarpe i afslutningerne og omstille os hurtigt, for de er farlige på kontraangreb," siger Peter Gommesen. 

"Der er ikke så meget at sige: Det er bare en kamp, vi skal vinde," siger EfB-cheftræner Peter Gommesen i en kommentar til morgendagens gyser. 

Frederikshavn skal til Rødovre og møde øjeblikkets tophold. Umiddelbart er der ikke megen tiltro til at nordjyderne får hentet point i Rødovre, hvor hjemmeholdet har vundet tre af fire indbyrdes opgør i denne sæson. Dog er totalt tre af fire sejre hentet på udebanen, så måske lurer der en overraskelse her?

I hvert fald har Heikki Mälkiä fået trykket på nogle knapper hos "høgene", så de i fredagens kamp mod Totempo ikke gav megen plads til det storkøbenhavnske hold, der virkede sjældent set ineffektive. Om det er nok mod Rødovre må tiden vise.


Alt indhold på danhockey.dk er beskyttet af ophavsretteten og må ikke reproduceres uden tilladelse.
website af bestilhjemmeside.dk - hjemmeside
Annoncering
Info
om Danhockey