EfB Ishockey holdt liv i slutspilsdrømmene med en sejr over TOTEMPO tirsdag aften, men det holdt hårdt.

Andreas Andreasen var en glad kaptajn tirsdag aften efter tre livsvigtige point i kampen mod TOTEMPO. Sejren på 7-5 kom i hus efter vestjyderne to gange havde været bagud med to mål. Det stod 0-2 og 3-5, men to perioder, hvor esbjergenserne scorede i første skift og en generelt stærk 3. periode førte EfB til sejr.

- Det startede skidt i dag (i går, red.), men det blev bedre og bedre, og det giver selvtillid at vi kommer igen og aldrig giver op. Jeg håber, det bare er fordi, vi skal have hjulene igang igen, for vi skal spille godt i 60 minutter for at vinde over AaB, sagde kaptajnen til Danhockey.

Kaptajnen stod selv for et af Esbjergs syv mål, og var ganske tilfreds med at holdet nu selv kan spille sig i slutspillet.

- Nu kan vi selv afgøre det med minimum to point på fredag. Kommer vi i slutspillet, skal vi alligevel slå et top-fire hold som AaB, så vi har ingen tid til at slappe af. SønderjyskE har tredjepladsen at spille for i Frederikshavn, så om vi kommer videre ved at de slår Frederikshavn og vi taber er sådan set lige meget - bare vi er med i slutspillet. Men vi går helt klart efter at afgøre det selv, slog kaptajn Andreas fast.


Alt indhold på danhockey.dk er beskyttet af ophavsretteten og må ikke reproduceres uden tilladelse.
website af bestilhjemmeside.dk - hjemmeside
Annoncering
Info
om Danhockey