Sikken en vending
Rødovre havde egentlig god kontrol over kampen mod Frederikshavn White Hawks, men med to mål på 32 sekunder, tog gæsterne fusen på hjemmeholdet.

Rødovre Mighty Bulls - Frederikshavn White Hawks 3 - 4 (0-2, 2-0, 1-2) 

En ting er sikker - kun et hold vil "overleve" dagens kamp i Rødovre - vinderen tager det hele, og taberen kan tage på en velfortjent sommerferie.

Og sikken en drømmestart gæsterne fik på denne kamp. Man kunne allerede fornemme efter få sekunders spil, hvilken vej det ville gå. Her blev der fumlet lidt for rigeligt foran Michael Madsen, som gav en gratis og stor chance til gæsterne.

Momentet efter snørede Mads Bech Christensen Rødovres backer, og kunne gå direkte på mål, men Michael Madsen var klar på stregen.

Halvvejs i den første periode scorede White Hawks så det første mål, da Oleg Sorokins gik på tværs i Rødovres zone og fik listet sig forbi de blokerende Rødovre-spillere og satte pucken i nettet via stolpen.

Rødovre havde tre overtalsmuligheder i de første 20 minutter, men fik slet ikke overlistet den massive nordjyske defensiv. Derimod var der mere bid i gæsternes eneste powerplay.
To Rødovre spillere gik på Radim Piroutek i hjørnet, men han vandt dysten og fik sat en pasning til Matt Davidson, der scorede på Michael Madsen i det korte hjørne til 0-2.

Anden periode var i den grad Rødovres, der styrede løjerne fra start til slut. Efter to minutters spil havde Morten Andreasen et skud på stolpen, men der skulle et powerplay til, før Rødovre fik sat den første pind. Christian Larrivee fik styr på en retur og fik den bag sprællemanden Pisar.

To minutter senere var Christian Larrivee endnu engang på pletten, da han tog en tur rundt i "høgenes" zone og vippede pucken elegant i mål med baghånden til 2-2.

Hjemmeholdet tog det gode spil med over i tredje periode, hvor der blev lagt et hårdt pres på gæsterne. Efter fire minutter gav det pote, da Michael Smidt helt udækket kunne styre en puck mellem benene på Lubomir Pisar.

Rødovre trak sig ikke tilbage efter scoringen, men fortsatte med at sende det ene angreb efter det andet op af banen, hvor Pisar blev skudt varm.

Men markeringerne svigtede til sidst i perioden i Rødovres zone, og først kunne Radim Piroutek udligne til 3-3 med et skud fra distancen, og siden kvitterede Christian Schioldan på Perry Johnsons udvisning, da han scorede fra en position lige foran Michael Madsen.

Rødovre satsede hele butikken med 1:18 igen af perioden, men fik ikke rigtig udbytte af anstrengelserne, og Frederikshavn kunne tage hjem med det store smil på læben.

- Den måde de fik målene var rent held, sagde Rødovres træner Enio Sacilotto efter kampen, og fortsatte om det udlignende mål:

- Ni ud af ti skud ville Madsen redde - sådan er det.

- Vi spillede dårligt i første periode, og så gjorde vi det godt i anden og tredje, lige undtaget de sidste par minutter. Vi havde masser af muligheder for at få lukket kampen, men det kunne vi ikke. Og så er Pisar "a hell of a goalie", og hvis jeg virkelig skal skære ind til benet, er han forskellen i denne serie, sluttede Enio Sacilotto.

Der var liv og glade dage i Frederikshavns omklædningsrum efter kampen. Det var næsten umuligt at forestille sig, at smilene kunne blive bredere, men efterhånden som Mike Grey fik gået runden og hilst på alle holdkammeraterne, blev han mere og mere ekstatisk. Inden han blev indfanget af Danhockey til en kommentar, fik han lige kylet en køletaske op i luften af bar glæde.

- Det siger vel det hele, sagde han og pegede ind i omklædningsrummet.

- Det er vores sæson opsummeret i en kamp - vi startede rigtig godt, og gik så ned, men kom stærk tilbage til sidst. Vi har momentum lige nu, og vi tror på det. Nu er vi farlige, og alt kan ske, sagde Mike Grey, der skulle helt tilbage til finalen mod Herning i 2000 for at finde en situation, der mindede om den, frederikshavnerne var i nu mentalt set.

- Vi har slået grundspilsvinderne ud. De vandt jo over os med næsten 50 point, sagde Mike Grey, inden han igen skulle ind og juble med de andre gutter. Mest af alt lignede han og resten af holdet en flok børn, der lige havde fået en kæmpe skål slik. Alles øjne funklede, mens musikken gjaldede fra den medbragte ghettoblaster. 


Alt indhold på danhockey.dk er beskyttet af ophavsretteten og må ikke reproduceres uden tilladelse.
website af bestilhjemmeside.dk - hjemmeside
Annoncering
Info
om Danhockey