Odense havde besøg af Herning Blue Fox, der jagtede sin fjerde sejr i træk.

Odense Bulldogs - Herning Bluefox 3 - 5 (1-2, 1-1, 1-2) 

Odense havde kniven for struben i fredagens kamp mod Herning. Nede med 3-0 i kampe var der ingen vej tilbage for de fynske hunde, hvor især Timo Leinonen i Hernings mål skulle knækkes.

Det lykkedes faktisk også godt for hjemmeholdet, da Agris Saviels efter tre minutters spil fandt en sjælden sprække i den uldjyske defensiv, med et skud fra distancen.
Hjemmeholdet pressede meget fornuftigt på, og evnede også at komme tættere på målet end set før, for at genere målmandens udsyn så meget som muligt.

Herning fik udlignet efter godt 17 minutters spil, da Andre Signoretti spillede Steve Potvin fri i toppen af Odenses zone. Potvin kunne gå umarkeret på mål, og udplacerede Kimmo Vesa i Odenses mål.

Herning udnyttede desuden en overtalsmulighed til sidst i den første periode, efter en gigantisk gang klumpspil hvor Jani Keinänen stod på kanten af målfeltet, og styrede pucken i mål.

Odenses defensive spil hang til tider i laser i anden periode, samtidig med at pucken ikke blev ekspederet hurtigt nok væk fra egen zone. Og når man endelig kom op af banen, var der for ofte nogle dumme pucktab.

Odense scorede det næste mål, da de havde fået flyttet spillet op i den anden ende. Målet blev scoret af Mads True, der fulgte op på sit eget skud, da han var kommet tæt på målfeltet.

I slutningen af den anden periode kom Herning atter foran - denne gang som en kopi af Hernings forrige mål, da der blev scoret efter en gang klumpspil. Afgørende var også, at Kimmo Vesa blev fanget på den forkerte side af stolpen af en liggende spiller i målfeltet.

Julian Jakobsen havde en pæn mulighed for at få scoret, da han kom fri ved den ene stolpe, men Timo Leinonen kom i tide ud og blokerede hullet. Det gjorde kimmo Vesa til gengæld ikke i starten af tredje periode, da Blaine Down i overtal kunne bringe gæsterne på sejrskurs til stillingen 2-4.

Odense kastede alle mand frem i et desperat forsøg på at fremtvinge en sejr, eller i det mindste en udligning i den tredje periode, og de kom på 3-4 14 minutter inde i den sidste periode, da Julian Jakobsen fandt Scott Matzka bag målet. Scott trak så ind foran kassen, og skød pucken i mål.
Til sidst trak Odense målmanden ud, og de pressede lidt febrilsk på, men Pekka Tirkkonen ødelagde det hele, da han satte pucken i tomt mål til slutstillingen 3-5.  
 
Herning videre i finalen med fire sejre i træk.


Alt indhold på danhockey.dk er beskyttet af ophavsretteten og må ikke reproduceres uden tilladelse.
website af bestilhjemmeside.dk - hjemmeside
Annoncering
Info
om Danhockey