Rødovre Mighty Bulls er i skrivende stund tvunget til at skrue ned for lønbudgettet til næste år. Jesper Damgaard tror stadig på holdet.

Det har nok ikke undgået de flestes opmærksomhed, at det er en noget mere "ydmyg" opstilling Rødovre stiller op med til næste sæson. En hovedsponsor er smuttet, og klubben har ikke kunne finde en erstatning. Det har så fået den betydning, at Rødovre er tvunget til at skære ned på lønbudgettet, og derfor, på papiret naturligvis, få en mindre profileret trup.
Direktøren vil ikke mere, han har mistet engagementet og har derfor opsagt sit virke i klubben.

Der er ingen der er i tvivl om, at årets spiller, Jesper Damgaard er en af de løntunge drenge i klubben. Han har netop overstået sin første sæson i Rødovre, og der har ikke været nogle indikationer på, at Rødovre Mighty Bulls vil prøve at komme ud af kontrakten med den stabile back.
Hovedpersonen selv vil også gerne fortsætte, selv om det bliver med sænkede ambitioner.

- Jeg kom hjem med en treårs plan, at jeg gerne ville blive mester i løbet af de tre år. Det lykkedes ikke i år, så jeg har to sæsoner på mig. Vi sænker niveauet lidt næste år - ambitionsniveauet tror jeg ikke man sænker, det er måske "bare" et pengespørgsmål. Man skal nok gøre nogle bedre indkøb og spare nogle andre steder, siger Jesper Damgaard, der ikke mener at indkøbene var specielt dårlige sidste sæson, men at klubben skal lave nogle klogere indkøb. Få mere valuta for pengene.

- Jeg synes vi havde et rigtig godt hold i år - jeg synes et eller andet sted, at vi var det bedste hold - så selv om der bliver skåret lidt ned, vil vi stadig have et hold til top fire. Jeg er ikke bange for, at vi ikke har et hold, der kan slås om medaljer til næste år, slutter Jesper Damgaard.


Alt indhold på danhockey.dk er beskyttet af ophavsretteten og må ikke reproduceres uden tilladelse.
website af bestilhjemmeside.dk - hjemmeside
Annoncering
Info
om Danhockey